140x200 matrace Kobalt

140x200 matrace Kobalt

Matrace o rozměrech 140x200 cm jsou ideální volbou pro jednotlivce, kteří si cení prostoru, ale mohou sloužit i pro páry, kteří preferují kompaktní lůžko. Jednou z kvalitních možností v této kategorii je pěnová matrace KOBALT, kterou vyrábíme. Tato matrace kombinuje moderní materiály a ergonomický design, aby poskytla optimální oporu a komfort během spánku.

Pěnová matrace KOBALT je navržena tak, aby rovnoměrně rozkládala váhu těla a zajišťovala zdravou polohu páteře. Její složení zahrnuje různé vrstvy pěny, které jsou pečlivě vybrány pro dosažení rovnováhy mezi tvrdostí a pohodlím. Horní vrstva matrace je vyrobena z měkké pěny, která poskytuje příjemný pocit při lehnutí, zatímco spodní vrstvy jsou tužší a poskytují potřebnou oporu.

 

Anatomické vlastnosti

Jedním z hlavních benefitů pěnové matrace KOBALT je její schopnost přizpůsobit se tvaru těla. Díky tomu, že pěna reaguje na tělesnou teplotu a tlak, matrace vytváří individuální oporu, která pomáhá ulevit od tlakových bodů a zajišťuje pohodlný spánek po celou noc. Tento typ matrace je také vhodný pro lidi, kteří trpí alergiemi, protože pěnové matrace obecně méně hromadí prach a roztoče než jiné typy matrací.

Další výhodou matrace KOBALT je její prodyšnost. Speciální struktura pěny umožňuje dobré proudění vzduchu, což zabraňuje přehřívání a udržuje matraci svěží a suchou. To je důležité zejména pro lidi, kteří se během spánku hodně potí.

Pěnová matrace KOBALT z naší výroby New Dreams je navržena s ohledem na dlouhou životnost. Díky kvalitním materiálům a robustní konstrukci si matrace udrží svůj tvar a vlastnosti i po mnoha letech používání. Tento model matrace je také lehký a snadno se manipuluje, což oceníte při přenášení nebo při změně ložního prádla.

 

Matrace KOBALT se 7 anatomickými zónami

Na našem eshopu New Dreams nebo v našem obchodě v Plzni-Trnové 288 nabízíme tuto matraci ve standardním rozměru 140x200 cm, což je ideální velikost pro menší ložnice nebo pro ty, kteří chtějí ušetřit prostor. Matrace je také dostupná v různých stupních tvrdosti, což umožňuje zákazníkům vybrat si variantu, která nejlépe vyhovuje jejich individuálním potřebám a preferencím.

Závěrem můžeme říci, že pěnová matrace KOBALT je vynikající volbou pro každého, kdo hledá kvalitní, pohodlnou a cenově dostupnou matraci. Díky svým vlastnostem, jako je přizpůsobivost tvaru těla, prodyšnost a dlouhá životnost, tato matrace zajistí klidný a zdravý spánek. Navíc, díky rozměru 140x200 cm, je ideální pro různé typy ložnic a může sloužit jak jednotlivcům, tak párům.