Poruchy spánku

Poruchy spánku

Povědomí o poruchách spánku je stále dost opomíjeno. Efekt poruchy spánku často není tak alarmující jako například porucha trávení. Alespoň zpočátku. O to je ale problematičtější se této poruchy, při delším neléčení, zbavit. Problémy se spánkem ohrožují zdraví a kvalitu života kolem 45% světové populace.

 

Zbavme se spánkové poruchy....

My považujeme toto číslo za velmi alarmující  a  proto se snažíme našim zákazníkům vysvětlit  proč je důležité dbát na kvalitu spánku. Kvalitní matrace může problém se spánkem zmírnit či plně odstranit.

Speciálně tvarovaná jádra a kvalitní materiály jsou základním předpokladem pro regeneraci organismu po dobu spánku. Naše zdravotní matrace jsou navrženy tak, aby splňovaly dnešní vysoké nároky zákazníků.

 

 Zdravotní matrace je základ.

Velmi komfortní materiál je paměťová pěna. Matrace z paměťové pěny poskytují vynikající komfort ležení a oporu páteře. Tato pěna sama o sobě by byla příliš měkká. Proto náš tým nejprve připraví několik návrhů. Následuje realizace ve výrobě a nejlepší kombinace jsou následně zařazeny do nové kolekce. Některé matrace v kolekci zůstávají i několik let.

Jako jedny z nejoblíbenějších a nejkvalitnějších matrací v naší kolekci jsou například Memory  Verde a Relax  Active. Jde o matrace z paměťové pěny kombinované s HR pěnou nebo PUR pěnou. Matrace jsou pevné a vyhovují tak většině uživatelů. Vrchní vrstva tvořena právě z paměťové pěny dopřává páteři výbornou oporu.  Vzdušnost zajišťují perforace  či speciální tvarování materiálů. Díky těmto vlastnostem je kvalita spánku nerušena a organismus se lépe regeneruje.

Sledujte naše akční nabídky nebo kategorii matrace 1+1 zdarma. Čeká vás zde mnoho zajímavých a výhodných nabídek.

Tyto i další matrace můžete zakoupit na www.newdreams.cz nebo v kamenném obchodě na Praze 7 a v Plzni.

New Dreams - cesky vyrobce matraci