Postele z masivu

Postele z masivu – jsou elegantní, vydrží a mají nadčasový vzhled

Postele z masivu jsou dnes občas opomíjené, ale neprávem. Přemýšlíte nad pořízením nové postele a řešíte jakou vybrat? Láká vás dřevěná klasika, ale uvažujete spíše nad moderními postelemi z kovu nebo s čalouněným čelem? Proč si místo supermoderní postele vybrat nadčasovou klasiku z masivního dřeva? To vám odhalíme v dnešním článku.

Postele z masivu – lůžko pro několik generací?

Možná si ještě vzpomenete, v jakých postelích spávali vaši rodiče či prarodiče. Většinou to byly bytelné dřevěné postele, zpravidla z masivu, které vydržely řadu let. Vyráběly a kupovaly se za války, někdy ještě i před válkou, a ještě za vašeho dětství vypadaly pořád jako nové. To je jedna z největších výhod masivních postelí. Vydrží skutečně roky až desetiletí.

Druhou výhodou je jejich design. Je často doslova nadčasový. Ať už jsou postele z masivu v rustikálním stylu, nebo mají jen jednoduché strohé tvary, budou vypadat skvěle v moderním i historizujícím interiéru. Můžete k nim přidat jakékoli doplňky, povlečení různých barev a stylů a vždy jim to bude slušet. A vám? Vám se v takové posteli bude dobře spát a odpočívat.

Jakou postel z masivu vybrat?

I když budete vybírat postel z masivu, neznamená to, že nebudete mít možnost široké řady produktů. Záleží jen na vás, zda zvolíte postel vysokou či nižší, zda potřebujete masivní postel s úložným prostorem, nebo naopak bez něj. Ať zvolíte jakkoli, dobře promyslete, zda chcete raději postel až na zem, pod kterou nebude žádná možnost vysávat či vytírat, nebo raději dáte přednost vyšším nohám, pod které se snadno dostanete s čistícími prostředky.

Masivní postel Carol na vyšších nohách

Mezi naše favority jednoznačně patří masivní postel Carol, která má vysoké elegantní nohy, zajímavě řešené čelo a vybrat si můžete hned ze dvou druhů dřeva – dubu či buku. Na výběr je i poměrně široká škála mořidel, které namoří postel dle vybraného odstínu.

Postel Lucie s úložným prostorem

Pokud potřebujete postel s úložným prostorem, doporučujeme postel LUCIE. Je vyrobená tak, že úložný prostor dosahuje téměř až k zemi. Nedostanete se sice pod ni s koštětem ani vysavačem, ale prostor pod ní je tak malý, že vás to nemusí trápit. Do této postele se vám bude dobře usedat i vstávat a úložný prostor snadno otevřete nadzdvihnutím boční části postele.

Královna masivních postelí Lisa II

A do třetice musíme zmínit i postel z masivního dřeva s úložným prostorem Lisa II. Tato luxusně vyhlížející a skutečně velmi elegantní postel má úložné prostory lehce nad úrovní podlahy, takže je možno pod ní i uklidit. Tato královna mezi postelemi je vyrobena z bukového dřeva a bukové dýhy a její čelo je odlehčené a polstrované. V ní se vám bude spát jako v pohádce!