Matrace 140 x 200

neboli matrace pro tzv. francouzské lůžko.

Trápí vás malý prostor v ložnici, malý pokoj na koleji, nebo bojujete s místem v dětském pokoji, protože postel zabírá moc místa a nezbývá místo na další nábytek? Matrace 140 x 200 je určena přímo pro vás, protože se skvěle hodí především do menších ložnic a studentských, nebo dětských pokojů a nebo pokud chcete prostě jen větší jednolůžko, třeba do pokoje pro hosty. Nezabírá totiž moc prostoru a zároveň poskytuje dostačující místo pro dvě osoby.

 

Matrace 140 x 200 se vyrábí ze stejných materiálů jako se vyrábí matrace klasických rozměrů. V těchto rozměrech seženete ortopedické, antibakteriální, zdravotní a další typy matrací. Výběr tudíž není tímto omezený a nemusíte se o své pohodlí vůbec obávat. Zde je čistě jen na vás, jaký typ matrace a jaký materiál si vyberete, abyste měli klidný a ničím nerušený zasloužený spánek.

 

Praktický pomocník....

Pokud uvažujete nad tím pořídit matraci o rozměru 140 x 200 do dětského, nebo studentského pokoje, dost možná zvažte také pořízení chrániče matrací a matraci oboustrannou, aby se mohla v případě potřeby obrátit a využívat popřípadě jinou tvrdost matrace. Chrániče jsou ve většině případech voděodolné a tudíž chrání matraci před tekutinami a také před jinými způsoby znečistění matrace. Chránič matrace je skvělou volbou, pokud chcete matraci zachovat čistou. Samotná aplikace a údržba chrániče není obtížná. Některé chrániče je možné prát dokonce i v automatické pračce, bývají prodyšné. Matrace tedy dýchá a nezadržuje vlhkost, nemusíte se tedy obávat, že používáním chrániče riskujete plísně, nebo roztoče.

 

Pokud tedy bojujete s menším prostorem v ložnici je matrace 140 x 200 skvělou volbou i pro vás, šetří prostor a vy i váš partner budete mít při spánku dostatečný komfort a pohodlí. Navíc vaše malá ložnice nebude působit přeplněně. Ani vy se nebudete v takové ložnici cítit nijak stísněně. K matraci bezproblémově seženete i rošty.

New Dreams - cesky vyrobce matraci