Postel z masivu – proč si ji pořídit?

Postel z masivu – proč si ji pořídit?

Chystáte se kupovat novou postel, ale nevíte, jaký materiál vybrat? Chtěli byste postel z masivu, ale říkáte si, zda má cenu do ní investovat? Přemýšlíte, proč jsou postele z masivu tak oblíbené? Pak čtěte dnešní článek a dáme vám odpověď.

Výhody postele z masivu

I když v dnešní době převládají na trhu moderní materiály, jako je dřevotříska často kombinovaná s polstrováním, postel z masivu má stále své nezastupitelné místo. Důvod je jednoduchý – vydrží roky, je to tradiční záležitost a nikdy nezestárne.

Výhodou nemořené postele z čistého dřeva je možnost zakoupit výrobek zcela bez chemie. Koupí postele z masivu se vyhnete lepidlu, které může obsahovat dřevotříska, nebo dýha.

Proč koupit postel z masivu

Postel z masivu, pokud nenaletíte a koupíte skutečně kvalitní výrobek, vám vydrží dlouhé roky. Pokud chcete opravdu kvalitní kus nábytku, který nebudete muset za pár let vyměnit, kupte postel z masivu. Mezi nejoblíbenější materiály patří dub a buk, nejen pro svou barvu, ale především proto, že jsou odolnější.

Pokud namítnete, že vám nevyhovuje barva dřeva, pak věřte, že i tady máte další možnosti. Můžete zvolit dřevo čisté, mořené, lakované atd. Zkrátka i postel z masivu může mít jinou barvu, než je základní barva zvoleného druhu dřeva. Pokud zvolíte dřevo přírodní, nezapomeňte, že jeho přirozená barva bude postupem let tmavnout.

Přijde vám, že cena za postel z masivu je přehnaně vysoká? Ani náhodou! Kupujete přece vysoce kvalitní výrobek, který má velkou výdrž a bude vám dobře sloužit dlouhé roky, možná i několik generací.

Nejlepší postel z masivu

Pokud se chystáte koupit postel z masivu, dejte pozor na podvodníky. Na trhu je bohužel i řada obchodů a e-shopů, které nabízí postele z masivu za vysoké ceny (ale třeba i za směšně nízké ceny) a slibují kvalitu a výdrž. Většinou se však jedná o výrobky, které nemají s masivem nic společného, nebo je jejich kvalita velmi špatná. Abyste zbytečně nenaletěli a nevyhodili peníze téměř z okna, doporučíme vám postele z masivu, které jsou oblíbené našimi čtenáři a zákazníky, a které mají nejlepší hodnocení.

Mezi nejoblíbenější postele z masivu patří jednoznačně postel CAROL, která je dostupná v dubu i buku. Její cena je přitom příjemně příznivá. Stejně tak třeba i postel ELA . To všechno jsou vaše favoritky, které si kupujete a dobře se vám na nich spí. My ještě doporučíme  dřevěnou postel s úložným prostorem – Belinda, která se jistě stane praktickou ozdobou vaší ložnice.

Všechny naše postele z masivu najdete na webu New Dreams.