Jak vybrat matrace

Jak vybrat matraci – Česká kvalita od výrobců s tradicí od roku 2005

Výběr matrace je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, které můžeme učinit pro naše zdraví a pohodlí. Spánek tvoří podstatnou část našeho života, a proto je správně zvolená matrace klíčem k dobrému spánku, a tím i k celkovému zdraví. V tomto článku vám poradíme, jak vybrat tu pravou matraci, která bude vyhovovat vašim potřebám. Jsme čeští výrobci matrací s dlouholetou tradicí. Naše společnost New Dreams vyrábí matrace od roku 2005 a zakládáme si na kvalitě, spolehlivosti a inovaci v oblasti spánkových technologií.

 

Jaké faktory zvážit při výběru matrace?

Při výběru matrace je důležité zohlednit několik klíčových faktorů, které ovlivňují nejen váš spánek, ale také zdraví vaší páteře a svalů. Zde je několik hlavních kritérií, podle kterých se můžete řídit při výběru ideální matrace:

Tvrdost matrace

Jedním z nejdůležitějších faktorů je tvrdost matrace. Každý člověk má jinou preferenci co se týče pohodlí, proto je důležité věnovat pozornost tomu, jaké podmínky jsou pro vás nejpohodlnější. Tvrdší matrace jsou vhodné pro ty, kteří potřebují více podpory pro páteř a chtějí minimalizovat bolesti zad. Měkčí matrace naopak ocení lidé, kteří preferují více pohodlí a chtějí, aby se jejich tělo více zabořilo do matrace.

Typy matrací

Existuje několik základních typů matrací, které si můžete vybrat:

  • Pružinové matrace: Jsou tradiční volbou, která poskytuje pevnou podporu. Tyto matrace jsou cenově dostupné a mají dlouhou životnost, ale nemusí vyhovovat těm, kteří preferují větší přizpůsobivost tělu.
  • Pěnové matrace: Matrace vyrobené z paměťové pěny nebo studené pěny jsou velmi populární díky svým ergonomickým vlastnostem. Paměťová pěna se přizpůsobí tvaru těla, což znamená menší tlak na klouby a páteř.
  • Latexové matrace: Latexové matrace jsou ekologickou volbou a vynikají svou dlouhou životností. Jsou hypoalergenní, což je činí vhodné pro alergiky, a poskytují dobré větrání.
  • Hybridní matrace: Kombinují více materiálů, jako je například pružinový systém a vrstva paměťové pěny. Tyto matrace nabízejí to nejlepší z obou světů – pevnou podporu a měkkost.

Velikost matrace

Při výběru matrace je důležitá také její velikost. Měla by odpovídat nejen velikosti vaší postele, ale i vašim potřebám. Zde jsou běžné velikosti matrací, které můžete zvážit:

  • 90x200 cm: Standardní rozměr pro jednolůžko.
  • 140x200 cm: Ideální pro jednotlivce, kteří chtějí více prostoru, nebo páry, které mají omezený prostor.
  • 180x200 cm: Velmi prostorné dvoulůžko, které nabízí dostatek pohodlí pro dva.

Zdravotní aspekty

Pokud trpíte bolestmi zad nebo máte problémy s páteří, je důležité volit matraci, která poskytuje správnou oporu. Ortopedické matrace jsou navrženy tak, aby podporovaly správnou polohu páteře a minimalizovaly tlak na klouby. Pokud máte alergie, je vhodné zvolit hypoalergenní matrace, které jsou vyrobeny z materiálů odolných proti roztočům a plísním.

 

Proč si vybrat matrace od českého výrobce?

Naše společnost New Dreams vyrábí matrace již od roku 2005 a za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností a odbornosti v oblasti spánkové technologie. Jako čeští výrobci si zakládáme na kvalitě a spokojenosti našich zákazníků. Matrace vyrábíme z pečlivě vybraných materiálů, které splňují nejvyšší standardy a jsou šetrné k životnímu prostředí.

Na rozdíl od mnoha zahraničních výrobců jsme schopni rychle reagovat na potřeby našich zákazníků a přizpůsobit výrobu podle specifických požadavků. Zároveň máme přímou kontrolu nad celým procesem výroby, což zaručuje, že každá matrace od nás splňuje přísné normy kvality. Jsme hrdí na to, že podporujeme lokální ekonomiku a nabízíme produkty, které jsou navrženy a vyrobeny v České republice.

Navíc díky našim dlouholetým zkušenostem a inovacím jsme schopni nabídnout matrace, které jsou nejen pohodlné, ale také trvanlivé a zdravotně nezávadné. Pokud si chcete prohlédnout naši kompletní nabídku matrací, navštivte náš web www.newdreams.cz, kde najdete podrobné informace o našich produktech a možnost nákupu online.

 

Jaké výhody přináší nákup matrace od nás?

Kvalita materiálů

Používáme pouze kvalitní materiály, které jsou šetrné k životnímu prostředí a zajišťují dlouhou životnost našich matrací. Naše pěnové a latexové matrace jsou hypoalergenní, což je ideální pro osoby trpící alergiemi.

Zákaznická podpora

Dbáme na to, aby každý zákazník měl možnost konzultovat své potřeby s našimi odborníky. Naši zaměstnanci vám rádi poradí s výběrem matrace podle vašich potřeb, ať už hledáte ortopedickou matraci nebo matraci pro děti.

Široká nabídka

V naší nabídce najdete matrace pro všechny typy spáčů – od ortopedických modelů přes hypoalergenní až po luxusní matrace s paměťovou pěnou. Navštivte náš web www.newdreams.cz a objevte, která matrace je pro vás ta pravá.

Závěr – Jak vybrat matraci, která vám zajistí zdravý spánek?

Správná volba matrace je klíčová pro váš zdravý a klidný spánek. Zohledněte tvrdost, typ matrace a její velikost, abyste našli tu, která bude vyhovovat vašim potřebám. Pokud máte zdravotní problémy nebo specifické požadavky, neváhejte se obrátit na odborníky, kteří vám rádi poradí.

Jsme hrdí na to, že jako čeští výrobci s tradicí od roku 2005 nabízíme kvalitní a spolehlivé matrace, které vám přinesou komfort a podporu, kterou potřebujete pro klidný spánek. Navštivte náš web www.newdreams.cz a objevte širokou škálu našich produktů, které vám pomohou zajistit lepší spánek každý den.