Levne matrace

Levné matrace od českého výrobce s dlouholetou tradicí

Kvalitní spánek nemusí být drahý

Spánek je základem zdravého životního stylu, a proto je důležité zvolit si kvalitní matraci. Mnoho lidí si myslí, že kvalitní matrace musí být drahá, ale to není pravda. Na našem webu New Dreams najdete širokou nabídku levných matrací, které jsou zároveň pohodlné a vysoce kvalitní. Jsme český výrobce s dlouholetou tradicí a naším cílem je poskytovat našim zákazníkům produkty, které jim zaručí klidný a zdravý spánek, aniž by museli sáhnout hluboko do kapsy.

 

Proč si vybrat matraci od českého výrobce?

Dlouholetá tradice a zkušenosti

Naše firma má za sebou více než 20 let zkušeností v oblasti výroby matrací. Jako český výrobce se zaměřujeme na použití kvalitních materiálů a špičkovou řemeslnou práci. Naše matrace jsou vyráběny s ohledem na potřeby a přání zákazníků a jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální komfort a podporu těla. Při výrobě používáme ekologické a zdravotně nezávadné materiály, což zaručuje bezpečnost a dlouhou životnost našich produktů.

Podpora české ekonomiky

Když si pořídíte levnou matraci od nás, nejenže získáte kvalitní produkt, ale také podpoříte českou ekonomiku. Naše výrobky jsou 100% české, od surovin po finální výrobu. Podporujeme místní dodavatele a zaměstnáváme české pracovníky, kteří mají dlouholetou praxi ve výrobě matrací.

Kvalitní materiály za příznivé ceny

Jednou z výhod nákupu přímo od českého výrobce je to, že jsme schopni nabídnout kvalitní matrace za velmi příznivé ceny. Naše levné matrace jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jako jsou latex, studená pěna nebo paměťová pěna, které se přizpůsobí tvaru vašeho těla a zajišťují optimální podporu páteře během spánku. Díky tomu si můžete být jisti, že vaše tělo bude mít tu správnou oporu a vaše spánek bude nerušený.

 

Jak vybrat správnou matraci?

Tvrdost matrace

Jedním z hlavních faktorů, které byste měli při výběru matrace zvažovat, je její tvrdost. Každý člověk má jinou představu o tom, co je pro něj pohodlné. Na našem webu New Dreams nabízíme levné matrace v různých tvrdostech, takže si můžete vybrat tu, která vám bude nejvíce vyhovovat. Doporučujeme středně tvrdé matrace, které poskytují dostatečnou podporu páteři a zároveň jsou pohodlné.

Materiály matrace

Dalším důležitým aspektem je materiál matrace. Každý typ matrace má své výhody. Například latexové matrace jsou velmi pružné a odolné vůči prachovým roztočům, což je ideální pro alergiky. Matrace z paměťové pěny se přizpůsobují tvaru vašeho těla a poskytují vynikající podporu. Matrace ze studené pěny mají dlouhou životnost a vynikající prodyšnost, což zaručuje dobrý odvod vlhkosti během spánku.

Velikost matrace

Při výběru matrace je také důležité zvážit její velikost. Pokud spíte sami, postačí vám jednolůžková matrace o šířce 90 cm, ale pokud sdílíte postel s partnerem, doporučujeme matraci minimálně o šířce 160 cm. Na našem webu New Dreams nabízíme široký výběr levných matrací ve všech standardních rozměrech, takže si každý může najít tu správnou pro své potřeby.

 

Výhody nákupu u nás

Široká nabídka matrací

Na našem webu najdete pestrou nabídku matrací za akční ceny. Nabízíme jak matrace pro dospělé, tak dětské matrace, takže si můžete vybavit celou rodinu kvalitními produkty. Kromě standardních rozměrů nabízíme také možnost výroby matrace na míru, takže pokud potřebujete atypický rozměr, neváhejte nás kontaktovat.

Doprava zdarma a rychlé dodání

Při nákupu u nás se můžete spolehnout na rychlé dodání a dopravu zdarma při nákupu nad určitou částku. Snažíme se, aby vaše nová matrace byla u vás doma co nejdříve, abyste si mohli co nejdříve užívat pohodlný a zdravý spánek. Na našem webu New Dreams si můžete snadno objednat levnou matraci a během pár dní ji mít doma.

Záruka kvality

Na všechny naše matrace poskytujeme záruku, protože věříme v jejich kvalitu. V případě jakýchkoliv problémů se na nás můžete obrátit a my vám rádi pomůžeme. Naším cílem je vaše spokojenost, a proto se snažíme, aby naše produkty splňovaly ty nejvyšší standardy.

 

Péče o matraci

Správná údržba prodlužuje životnost

Aby vám matrace vydržela co nejdéle, je důležité dbát na její správnou údržbu. Doporučujeme matraci pravidelně otáčet, aby se rovnoměrně opotřebovala. Dále je vhodné používat chrániče matrací, které ochrání povrch před nečistotami a prodlouží její životnost. Na našem webu New Dreams najdete také široký výběr doplňků k matracím, jako jsou právě chrániče či kvalitní rošty, které pomáhají zajistit optimální podmínky pro váš spánek.

Větrání matrace

Kromě správného otočení matrace je důležité také pravidelné větrání. Matrace by měly být umístěny na roštu, který umožňuje cirkulaci vzduchu, a tím se minimalizuje riziko vzniku plísní a roztočů. Dobře větraná matrace nejen zlepšuje hygienické podmínky, ale také prodlužuje její životnost. Větrání matrace je důležitým krokem pro zajištění dlouhodobé kvality vašeho spánku.

Kvalitní spánek je jedním z klíčových faktorů pro zdravý život, a správná matrace je nezbytnou součástí tohoto procesu. U nás najdete levné matrace, které jsou nejen cenově dostupné, ale také kvalitní a vyrobené s důrazem na pohodlí a zdraví. Navštivte náš web New Dreams a objevte širokou nabídku matrací, které vám pomohou zlepšit kvalitu vašeho spánku. Podpořte českého výrobce a užívejte si klidný spánek na matraci, která byla vyrobena s láskou a péčí přímo u nás v Česku.