Matrace 140x200 od New Dreams

Matrace 140x200 od New Dreams: Komfort a kvalita pro váš spánek

Výběr správné matrace je zásadní pro zajištění kvalitního spánku a celkového zdraví. Pokud hledáte matraci, která nabízí dostatek prostoru a zároveň se vejde do menších ložnic, matrace o rozměrech 140x200 cm od New Dreams je skvělou volbou, jelikož všechny typy matrací, které vyrábíme nabízíme i v rozměru 140x200 cm. Tento rozměr poskytuje optimální kombinaci pohodlí a praktičnosti a je ideální pro jednotlivce i páry. Rozměry 140x200 a 120x200 cm se stávají stále žádanějšími. Pojďme se podívat, co naše značka New Dreams v této kategorii nabízí.

 

Proč zvolit matraci 140x200 cm New Dreams?

Komfort a prostor
Matrace o rozměrech 140x200 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek jedné osoby a může být dostatečně komfortní i pro dvě osoby, zejména v menších bytech nebo ložnicích. Tento rozměr je oblíbený mezi mladými páry, jednotlivci i studenty, kteří hledají kompromis mezi prostorem a pohodlím. V našem obchodě navíc můžete vyzkoušet více typů matrací a vybrat si tu co vám nejvíc vyhovuje.

Kvalitní materiály
V New Dreams klademe velký důraz na kvalitu použitých materiálů. V nabídce najdete matrace z paměťové pěny, studené pěny, latexu či kombinované matrace, které využívají výhod několika materiálů. Každý typ matrace je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a podporu pro vaše tělo. Toho docílíme právě kombinací těchto materiálů, zvolení správné hustoty a tím tvrdost či naopak. Důležitý je i potah a to nejen z estetické stránky, ale i z té zdravotní. Dáváme si záležet na kvalitním zpracování, pro vás to znamená nejen estetiku, ale i pohodlnou a snadnou manipulaci s potahem.

Typy matrací 140x200 cm od New Dreams

Pěnové matrace
Pěnové matrace jsou známé svou schopností přizpůsobit se tvaru těla a poskytovat vynikající oporu. New Dreams nabízí několik variant pěnových matrací, včetně těch z paměťové pěny, která reaguje na teplotu a tlak, čímž se dokonale přizpůsobí vašim křivkám a snižuje tlakové body. Jako příklad uvádíme 26 cm vysokou matraci Graphite Max, která má 5 anatomických zón a důmyslně tvarované jádro.

Latexové matrace
Latexové matrace New Dreams jsou vyrobeny z přírodního nebo syntetického latexu, který nabízí vysokou elasticitu a prodyšnost. Tyto matrace jsou oblíbené pro svou odolnost proti roztočům a bakteriím, což je ideální volba pro alergiky. Cena latexových matrací bývá vyšší, jelikož latex je vysoce kvalitní a odolný materiál. Odolává bakteriím, jak jsme již zmínili, a také deformaci. Jako středně tvrdá až tvrdá latexová matrace Latex Natural.

Kombinované matrace
Kombinované matrace využívají výhod více materiálů. Například matrace s kombinací pěny a pružin mohou nabídnout jak pohodlí měkké pěny, tak oporu pružinového jádra. Tyto matrace jsou ideální pro ty, kteří hledají vyvážený komfort a podporu. Časté kombinace jsou pěna a latex. Ale i zde to není tak jednoduché. Jednotlivé vrstvy pěny, latexu či pružin mají své anatomické vlastnosti, nižší či vyšší. Najít skutečně skvělou kombinaci materiálů a vlastností bývá často dlouhá cesta. Vyrobit pak takovou matraci je to nejmenší.

Vysoká kvalita a trvanlivost
New Dreams matrace jsou známé svou kvalitou a dlouhou životností. Investice do matrace se každopádně vyplatí, jelikož odolnost a správné vlastnosti jsou důležité pro fungování po celý další den. Široká nabídka a možnost výroby i nestandardních rozměrů nás řadí mezi přední a především nejpružnější výrobce na našem trhu.

 

Matrace 140x200 cm New Dreams je všestrannou a praktickou volbou pro jednotlivce i páry, kteří hledají komfortní a kvalitní řešení pro svůj spánek. Díky široké nabídce materiálů a typů matrací si každý může najít tu pravou, která zajistí kvalitní odpočinek a zdravý spánek. Navštivte New Dreams a objevte matraci, která bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.