MATRACE 90x200 MEMORY VERDE

MATRACE 90x200 MEMORY VERDE - ZDRAVOTNÍ KOMFORT A KVALITA

Matrace 90x200 Memory Verde je jednou z nejlepších voleb pro ty, kteří hledají nejen vysoký komfort, ale i zdravotní výhody. Tato matrace je navržena s cílem poskytnout optimální podporu pro celé tělo a zlepšit kvalitu spánku. Memory Verde je k dispozici ve dvou výškách – 18 cm a 22 cm – a obě varianty nabízejí jedinečné vlastnosti, které přinášejí skutečné výhody pro zdraví i pohodlí.

 

Memory Verde - Matrace ve dvou výškách

Jednou z největších výhod matrace 90x200 Memory Verde je její dostupnost ve dvou výškách. Zákazníci si mohou vybrat mezi variantou s výškou 18 cm a variantou s výškou 22 cm. Obě matrace jsou vyrobeny z vysoce kvalitní paměťové pěny, která se dokonale přizpůsobuje tvaru těla a rovnoměrně rozkládá váhu.

  • 18 cm: Tato varianta je ideální pro ty, kteří hledají střední výšku matrace a preferují matraci, která kombinuje pohodlí a podporu.
  • 22 cm: Pokud upřednostňujete vyšší matraci s ještě lepšími ortopedickými vlastnostmi, tato verze poskytuje maximální pohodlí.

Více o jednotlivých verzích matrací naleznete na našem webu Memory Verde 18 cm a Memory Verde 22 cm.

 

Zdravotní matrace - Podpora pro celý spánek

Memory Verde patří mezi zdravotní matrace, což znamená, že je navržena tak, aby zlepšila kvalitu spánku a poskytovala maximální podporu tělu. Díky paměťové pěně, která reaguje na tělesné teplo, matrace zmírňuje tlakové body a napomáhá správnému držení těla během spánku. Tento druh matrace je obzvláště vhodný pro lidi, kteří trpí bolestmi zad nebo kloubů. Paměťová pěna je také hypoalergenní, což zajišťuje čisté a zdravé prostředí pro spánek.

 

Snímatelný a prací potah - Hygiena na prvním místě

Hygiena je klíčovým faktorem při výběru matrace, a právě proto je Memory Verde vybavena snímatelným a pratelným potahem. Tento potah lze snadno sundat a vyprat, což umožňuje udržovat matraci stále čistou a svěží. Pravidelné praní potahu navíc zajišťuje dlouhou životnost matrace a zachování jejích antibakteriálních vlastností.

Více informací o výhodách těchto matrací najdete na našem webu v sekci Memory Verde 22 cm a Memory Verde 18 cm.

 

Paměťová pěna - Revoluce ve světě matrací

Paměťová pěna je revoluční materiál, který mění způsob, jakým spíme. Původně vyvinutá pro NASA, tato pěna reaguje na teplotu těla a přizpůsobuje se jeho tvaru. Když si lehnete na matraci 90x200 Memory Verde, pěna se začne formovat podle vašeho těla a vytváří dokonalou oporu tam, kde ji potřebujete nejvíce. Jakmile se postavíte, pěna se vrací do původního tvaru, což zajišťuje dlouhou životnost matrace.

Paměťová pěna také eliminuje pohybové přenosy – což znamená, že pokud se váš partner během noci hýbe, vy nebudete narušeni. To je skvělá výhoda, zejména pokud máte lehký spánek.

 

Ortopedické vlastnosti Memory Verde

Memory Verde není jen pohodlná matrace, ale také matrace s vynikajícími ortopedickými vlastnostmi. Díky vrstvě paměťové pěny poskytuje tato matrace ideální podporu páteři, což pomáhá udržovat správnou polohu těla během spánku. Výsledkem je méně bolesti zad a kloubů a zlepšená kvalita spánku.

Paměťová pěna se navíc přizpůsobuje i menším tlakům, což znamená, že se při spánku uvolní napětí v celém těle. To je zvláště důležité pro lidi, kteří trpí nespavostí způsobenou nepohodlím.

 

Proč si vybrat matraci Memory Verde?

Výběr matrace je klíčovým rozhodnutím pro zdravý a kvalitní spánek. Matrace Memory Verde kombinuje pokročilou technologii paměťové pěny, ortopedickou podporu a hygienické vlastnosti díky pratelnému potahu. Navíc si můžete vybrat výšku matrace, která vám nejlépe vyhovuje.

  • Optimální podpora těla: Memory pěna se dokonale přizpůsobí vašemu tělu.
  • Zdravotní výhody: Zmírnění tlakových bodů a podpora správného držení těla.
  • Hygienické vlastnosti: Snímatelný a pratelný potah pro snadnou údržbu.
  • Dostupnost ve dvou výškách: Vyberte si mezi 18 cm a 22 cm dle vašich preferencí.

Více o těchto výhodách najdete na Memory Verde 22 cm nebo na Memory Verde 18 cm.

Matrace 90x200 Memory Verde je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení maximálního pohodlí, zdravotní podpory a snadné údržby. Ať už si vyberete výšku 18 cm nebo 22 cm, můžete se spolehnout na to, že tato matrace poskytne optimální podmínky pro kvalitní spánek a zlepšení celkové pohody. S matrací Memory Verde investujete nejen do svého spánku, ale i do svého zdraví.

Vyberte si matraci Memory Verde a objevte nový rozměr pohodlí a podpory. Pro více informací navštivte naše stránky Memory Verde 18 cm a Memory Verde 22 cm.