Matrace 90x200 Ortho Medic

Matrace 90x200 ORTHO MEDIC: Ideální volba pro kvalitní spánek

Matrace jsou klíčovým prvkem, který ovlivňuje kvalitu našeho spánku a tím i celkovou pohodu. Když jde o výběr správné matrace, je důležité brát v úvahu nejen její velikost, ale také materiál, z něhož je vyrobena, a její schopnost podporovat tělo. Jedním z nejlepších materiálů, které se dnes používají pro výrobu matrací, je paměťová pěna. Matrace 90x200 ORTHO Medic je skvělým příkladem toho, jak může paměťová pěna přinést do vašeho života nový rozměr pohodlí a podpory.

 

Paměťová pěna: Základ matrace ORTHO MEDIC

Co je paměťová pěna?

Paměťová pěna, známá také jako viskoelastická pěna, je materiál, který byl původně vyvinut pro NASA. Její jedinečné vlastnosti zahrnují schopnost přizpůsobit se tvaru těla pod tlakem a teplem, čímž poskytuje optimální podporu. Když na paměťovou pěnu působí váha, pěna se pomalu formuje podle kontur těla, a tím zajišťuje rovnoměrné rozložení tlaku. Jakmile tlak zmizí, pěna se vrací do svého původního tvaru.

 

Výhody paměťové pěny

Paměťová pěna nabízí několik výhod, které z ní činí vynikající materiál pro matrace. Mezi tyto výhody patří:

  • Ergonomická podpora: Díky schopnosti přizpůsobit se tvaru těla paměťová pěna poskytuje vynikající podporu páteři a kloubům.
  • Úleva od tlaku: Paměťová pěna snižuje tlak na citlivé oblasti, jako jsou ramena, boky a paty, což přispívá k menšímu převalování během noci a k hlubšímu spánku.
  • Odolnost: Matrace z paměťové pěny jsou známé svou dlouhou životností, protože pěna se po čase nedeformuje a neztrácí své podpůrné vlastnosti.
  • Hypoalergenní vlastnosti: Paměťová pěna je odolná vůči prachu, roztočům a jiným alergenům, což z ní činí ideální volbu pro alergiky.

 

ORTHO MEDIC: Matrace pro vaše zdraví

Jak matrace ORTHO VISCO podporuje zdraví páteře?

Matrace ORTHO MEDIC byla navržena s ohledem na optimální podporu páteře. Díky kombinaci paměťové pěny a dalších vysoce kvalitních materiálů poskytuje tato matrace správnou rovnováhu mezi měkkostí a podporou. Paměťová pěna se přizpůsobí tvaru vašeho těla a rovnoměrně rozloží váhu, čímž snižuje napětí na páteři a podporuje její přirozené zakřivení.

 

Ideální pro prevenci a zmírnění bolesti zad

Bolesti zad jsou častým problémem, který může být způsoben nesprávnou polohou při spánku. Matrace ORTHO MEDIC je navržena tak, aby předcházela těmto problémům a dokonce zmírňovala již existující bolesti zad. Ergonomický design této matrace zajišťuje, že páteř zůstává v neutrální poloze, což je klíčové pro prevenci bolesti zad.

 

Matrace ORTHO MEDIC 90x200: Perfektní velikost pro jedno lůžko

Proč zvolit matraci 90x200?

Velikost matrace je důležitým faktorem při výběru správné matrace. Matrace 90x200 je ideální pro jedno lůžko a nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek jedné osoby. Tato velikost je také vhodná pro dětské pokoje, kde může sloužit jako matrace pro rostoucí dítě, nebo pro dospělé, kteří preferují spánek na menším lůžku.

 

Flexibilita a praktičnost

Matrace 90x200 ORTHO MEDIC je nejen pohodlná, ale také velmi praktická. Díky svým rozměrům je snadno přenosná a manipulace s ní je jednoduchá, což oceníte například při úklidu nebo při stěhování. Navíc, pokud máte postel s úložným prostorem, tato velikost matrace vám umožní maximálně využít tento prostor.

 

Vlastnosti matrace ORTHO MEDIC

Vícevrstvý design pro maximální pohodlí

Matrace ORTHO MEDIC je navržena s vícevrstvým designem, který kombinuje různé typy pěn pro dosažení maximálního komfortu a podpory. Horní vrstva z paměťové pěny poskytuje měkký a příjemný povrch, zatímco spodní vrstvy zajišťují pevnou oporu, která je nezbytná pro správnou polohu těla.

 

Odvětrávání a regulace teploty

Jednou z hlavních vlastností paměťové pěny je její schopnost přizpůsobit se tělu, což někdy může vést k pocitu zahřátí během spánku. Matrace ORTHO MEDIC tento problém řeší díky speciálním odvětrávacím kanálkům, které zajišťují dostatečnou cirkulaci vzduchu a regulaci teploty, čímž přispívají k pohodlnému spánku po celou noc.

 

Hypoalergenní potah

Potah matrace ORTHO MEDIC je vyroben z hypoalergenních materiálů, které jsou odolné proti roztočům, plísním a dalším alergenům. To je důležité zejména pro lidi s alergiemi nebo astmatem, kteří potřebují čisté a zdravé prostředí pro spánek. Potah je navíc snadno snímatelný a pratelný, což usnadňuje údržbu matrace.

 

Pro koho je matrace ORTHO MEDIC vhodná?

Děti i dospělí

Děti i dospělí potřebují během svého vývoje správnou podporu pro páteř. Matrace ORTHO MEDIC 90x200 je ideální volbou pro jejich postel, protože zajišťuje zdravý spánek, který je klíčový pro jejich růst a vývoj. Díky své velikosti je matrace vhodná i do menších pokojů, kde je potřeba efektivně využít prostor.

 

Dospělí

Dospělí, kteří hledají kvalitní a pohodlnou matraci pro jedno lůžko, ocení matraci ORTHO MEDIC díky jejím vlastnostem, které podporují zdravý spánek a zmírňují bolesti zad. Tato matrace je také ideální pro hostinské pokoje nebo pro ty, kteří preferují spát sami a potřebují matraci, která nabízí optimální podporu.

 

Senioři

Senioři často trpí různými zdravotními problémy, jako jsou bolesti kloubů a zad. Matrace ORTHO MEDIC jim může nabídnout úlevu díky své schopnosti přizpůsobit se tělu a zmírnit tlak na citlivé oblasti. Navíc hypoalergenní vlastnosti matrace přispívají k udržení čistého a zdravého prostředí pro spánek.

 

Investice do kvalitního spánku

Matrace 90x200 ORTHO MEDIC je investicí do vašeho zdraví a pohody. Její konstrukce z paměťové pěny nabízí optimální podporu a komfort, zatímco hypoalergenní materiály zajišťují čisté a zdravé prostředí pro spánek. Bez ohledu na to, zda hledáte matraci pro sebe, své dítě nebo staršího člena rodiny, matrace ORTHO MEDIC je skvělou volbou, která vám poskytne pohodlný a zdravý spánek po mnoho let.

Pokud máte zájem o tuto matraci, můžete ji zakoupit přímo na našem webu New Dreams, kde najdete více informací a možnost objednání. Nezapomínejte, že kvalitní matrace je základem dobrého spánku, který má zásadní vliv na vaše celkové zdraví a kvalitu života.