Matrace Kolín

Matrace Kolín

Matrace New Dreams v Kolíně najdu? To je častá otázka našich zákazníků. Jsme známý český výrobce matrací New Dreams a specializujeme se na výrobu vysoce kvalitních matrací, které zajišťují zdravý a komfortní spánek. Nabízíme široký výběr matrací, včetně pružinových, pěnových, latexových i speciálních zdravotních matrací. Každý typ je navržen s ohledem na ergonomii a individuální potřeby zákazníků, čímž přispívá k lepší regeneraci těla během spánku.

A protože dodáváme zákazníkům naše výrobky po celé ČR, tak samozřejmě i do Kolína. Pokud je matrace standardní, tak ji během týdne máte doma, někdy i dříve. Vždy vám dopředu sdělíme dobu dodání.

 

Naše nabídka

Sortiment zahrnuje i matrace s různými stupni tvrdosti, což umožňuje výběr podle preferencí spáče. Například pružinové matrace jsou známé svou dlouhou životností a podporou těla díky taštičkovým pružinám, které se přizpůsobují tvaru těla. Pěnové matrace, na druhé straně, poskytují skvělou oporu a pohodlí díky použití vysoce kvalitních pěnových materiálů, jako je paměťová pěna, která se přizpůsobí tvaru vašeho těla a minimalizuje tlak na klouby.

Kromě matrací se naše firma New Dreams specializuje i na prodej roštů a postelí, což zaručuje kompletní spánkové řešení. V New Dreams si zakládáme na použití kvalitních materiálů a pokročilých výrobních technologií. To zajišťuje nejen vysokou úroveň komfortu, ale také dlouhou životnost jejich produktů. Navíc jsou všechny výrobky dostupné za příznivé ceny, což z nich činí atraktivní volbu pro širokou škálu zákazníků.

 

Rozměry matrací

Matrace jsou k dispozici i v různých rozměrech, včetně atypických rozměrů, což umožňuje zákazníkům vybrat si tu pravou matraci podle jejich specifických požadavků. Díky tomu jsou naše produkty New Dreams ideální pro různé typy postelí, od standardních manželských postelí až po speciální rozměry pro karavany nebo zdravotní lůžka.

Jedním z klíčových aspektů, na který se v New Dreams zaměřujeme, je zdravotní stránka spánku. Naše zdravotní matrace jsou navrženy tak, aby podporovaly správnou polohu těla během spánku, což může pomoci při prevenci a léčbě různých zdravotních problémů, jako jsou bolesti zad nebo kloubů. Tyto matrace jsou ideální pro lidi, kteří hledají řešení pro zlepšení kvality svého spánku a celkového zdraví.

 

Další nabídka New Dreams

Naše firma také poskytuje řadu doplňků, jako jsou toppery a chrániče matrací, které zvyšují komfort a hygienu spánku. Toppery neboli vrchní matrace, například, mohou dodat starší matraci nový život, zatímco chrániče matrací pomáhají udržet matraci čistou a prodlužují její životnost.

Pokud jste z Kolína nebo okolí a hledáte kvalitní matraci, v New Dreams spojujeme tradici českého řemesla s moderními technologiemi. Ať už preferujete tvrdou nebo měkkou matraci, pružinovou nebo pěnovou, v  New Dreams pro vás máme řešení, které splní vaše očekávání. Na naše odborné poradenství se můžete spolehnout.

Pro více informací o matracích New Dreams a jejich nabídce můžete navštívit jejich oficiální webové stránky zde.