Matrace Plzeň

Matrace Plzeň: Zdravý spánek začíná správnou volbou matrace

Spánek je jedním z nejdůležitějších aspektů našeho života, který zásadně ovlivňuje naše fyzické i psychické zdraví. Abychom si mohli dopřát kvalitní spánek, je třeba dbát nejen na dostatečnou délku, ale také na kvalitu prostředí, ve kterém spíme. Jedním z klíčových prvků zdravého spánku je matrace. Pokud hledáte kvalitní matrace v Plzni, obraťte se na naši výrobu v Plzni - Trnové 288. Zaměřujeme se na matrace kvalitní, zdravotní, pružinové, pěnové i latexové. Klademe důraz  na ergonomii, komfort a dlouhou životnost. Vše co nabízíme najdete i na našem eshopu New Dreams.

 

Proč je důležitá správná matrace?

Matrace je základem každého lůžka a její výběr má přímý vliv na kvalitu spánku. Nevhodná matrace může vést k řadě problémů, jako jsou bolesti zad, krční páteře, nespavost nebo časté probouzení během noci. Správná matrace naopak poskytuje dostatečnou oporu páteři, přizpůsobuje se tvaru těla a umožňuje tělu relaxovat a regenerovat se během spánku.

Výběr matrace závisí na mnoha faktorech, jako je váha, věk, zdravotní stav, ale i osobní preference. Matrace by měla být dostatečně pevná, aby poskytovala oporu, ale zároveň dostatečně měkká, aby byla pohodlná.

 

Matrace Plzeň - New Dreams = Česká kvalita pro váš spánek

Naše společnost New Dreams se sídlem v České republice nabízí širokou škálu matrací, které splňují nejvyšší standardy kvality. Specializujeme se na výrobu matrací s využitím moderních materiálů a technologií, které zajišťují dlouhou životnost a maximální komfort.

V naší výrobě New Dreams nabízíme matrace různých typů, včetně pružinových, pěnových a latexových matrací. Každý typ matrace má své specifické vlastnosti, které jsou vhodné pro různé typy spáčů.

  1. Pružinové matrace: Tyto matrace jsou tradiční volbou, která stále nabízí mnoho výhod. Pružinové matrace jsou známé svou dlouhou životností a schopností udržet tvar i po mnoha letech používání. Díky své konstrukci zajišťují dobrou ventilaci, což je ideální pro lidi, kteří se během noci hodně potí. V naší nabídce New Dreams najdete více typů pružinových matrací, včetně tzv. taštičkových matrací, které poskytují lepší podporu a přizpůsobivost.

  2. Pěnové matrace: Pěnové matrace se vyznačují výbornou přizpůsobivostí tělu. Při vývoji a následné výrobě používáme různé typy pěn, jako je polyuretanová pěna, studená pěna nebo paměťová pěna. Každý typ pěny má své specifické vlastnosti. Například paměťová pěna reaguje na tělesné teplo a tlak, což umožňuje matraci dokonale kopírovat tvar těla. Studená pěna zase vyniká svou prodyšností a odolností. Matrace z pěny jsou ideální pro ty, kteří hledají pohodlí a vynikající ortopedické vlastnosti.

  3. Latexové matrace: Latexové matrace jsou známé svou pružností a odolností. Přírodní latex je hypoalergenní materiál, který je vhodný pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou. Tyto matrace poskytují výbornou podporu a zároveň jsou velmi pohodlné. Díky své struktuře jsou také velmi prodyšné, což zajišťuje příjemné spánkové prostředí.

Individuální přístup a zákaznický servis

Jednou z výhod, kterou v New Dreams nabízíme, je individuální přístup k zákazníkům. Naše společnost si uvědomuje, že výběr matrace je velmi osobní záležitost, a proto se snažíme poskytovat rady a konzultace, které vám pomohou vybrat tu správnou matraci pro vaše potřeby.

V Plzni - Trnové 288 máte možnost navštívit náš showroom New Dreams, kde si můžete matrace osobně vyzkoušet. Zkušený personál vám ochotně poradí s výběrem a zodpoví všechny vaše dotazy. V New Dreams se zaměřujeme na poskytování komplexního servisu, který zahrnuje nejen prodej, ale také dopravu a montáž matrací přímo u vás doma.

 

Inovace a udržitelnost

V New Dreams se neustále snažíme inovovat a zlepšovat své produkty. Sledujeme nejnovější trendy a technologie v oblasti výroby matrací a snažíme se je začlenit do svých výrobků. Díky tomu mohou zákazníci očekávat matrace, které splňují nejvyšší standardy kvality a komfortu.

 

Výběr správné matrace – na co si dát pozor?

Při výběru matrace je důležité zohlednit několik faktorů, které mohou ovlivnit váš spánek. Zde je několik tipů, na co si dát pozor:

  1. Tvrdost matrace: Tvrdost matrace je jedním z nejdůležitějších kritérií. Příliš tvrdá matrace může způsobit nepohodlí a bolesti zad, zatímco příliš měkká matrace nemusí poskytovat dostatečnou oporu. V New Dreams nabízíme matrace různé tvrdosti, aby si každý zákazník mohl vybrat tu, která mu nejlépe vyhovuje. A především nabízíme poradenství. To je pro výběr ideální matrace důležité.

  2. Materiál: Materiál matrace ovlivňuje její vlastnosti, jako je prodyšnost, odolnost a hypoalergennost. Každý materiál má své výhody, a proto je důležité vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. V New Dreams nabízíme matrace z různých materiálů, včetně paměťové pěny, latexu a pružin.

  3. Velikost: Správná velikost matrace je důležitá pro pohodlný spánek. Matrace by měla být dostatečně velká, aby poskytovala dostatek prostoru pro pohyb během spánku. V New Dreams nabízíme matrace různých velikostí, včetně matrací na míru, které mohou být přizpůsobeny vašim konkrétním požadavkům.

  4. Zdravotní aspekty: Pokud máte zdravotní problémy, jako jsou bolesti zad nebo alergie, je důležité vybrat matraci, která je navržena tak, aby tyto problémy minimalizovala. V New Dreams nabízíme ortopedické matrace, které poskytují optimální podporu páteři, a matrace s hypoalergenními vlastnostmi, které jsou vhodné pro alergiky.

Výběr správné matrace je klíčový pro zajištění kvalitního spánku a tím i pro celkové zdraví. Pokud hledáte kvalitní matrace v Plzni a okolí, navštivte náš obchod New Dreams v Trnové 288. Jsme výrobcem, na kterého se můžete spolehnout. Díky širokému sortimentu matrací, individuálnímu přístupu k zákazníkům a důrazu na kvalitu a udržitelnost si můžete být jisti, že najdete matraci, která splní všechny vaše požadavky.

Naše nabídka matrací New Dreams představuje kombinaci české kvality, moderních technologií a dlouholetých zkušeností v oblasti výroby matrací. Ať už hledáte matraci pro sebe, pro své děti, nebo pro hosty, u New Dreams najdete to, co potřebujete. Nezapomeňte, že kvalitní spánek je základem zdraví, a proto se vyplatí investovat do matrace, která vám poskytne maximální komfort a podporu.