Matrace Plzeň

Matrace Plzeň: Kvalita od českých výrobců s tradicí od roku 2005

Matrace jsou nezbytnou součástí zdravého a kvalitního spánku. Pokud hledáte matrace v Plzni, měli byste si vybrat ty, které pocházejí od renomovaných českých výrobců. Jsme společnost New Dreams a specializujeme se na výrobu matrací již od roku 2005 a za tuto dobu jsme získali řadu spokojených zákazníků po celé republice.

 

Naše česká výroba matrací s tradicí

Naše společnost New Dreams je pyšná na to, že se jedná o ryze českého výrobce matrací. Naše výrobní prostory se nacházejí v Plzni a zajišťujeme nejen výrobu, ale i distribuci matrací po celé České republice. Díky našim dlouholetým zkušenostem a neustálému vylepšování výrobních procesů jsme schopni nabídnout matrace, které splňují ty nejvyšší standardy kvality.

 

Historie naší společnosti New Dreams

Naše firma byla založena v roce 2005 s jediným cílem – poskytnout zákazníkům v Plzni, jejím okolí a nakonec celé ČR možnost zakoupit si kvalitní české matrace za dostupné ceny. Od samého počátku jsme se zaměřili na výrobu matrací z pečlivě vybraných materiálů, které zajišťují nejen pohodlí, ale i dlouhou životnost. Za více než 19 let na trhu jsme se vypracovali na jednoho z předních výrobců matrací v České republice.

 

Proč zvolit matrace z dílny New Dreams?

Výběr správné matrace je klíčový pro zajištění pohodlného spánku, a proto nabízíme široký sortiment matrací různých typů a tvrdostí. Každý člověk má jiné potřeby a preference, a my tomu přizpůsobujeme naši nabídku.

1. Kvalitní materiály

Jedním z důvodů, proč jsou naše matrace v Plzni tak oblíbené, je jejich vysoká kvalita. Vyrábíme je pouze z prvotřídních materiálů, které jsou šetrné k pokožce a zajišťují optimální podporu těla během spánku. Používáme například vysoce kvalitní pěny, které se přizpůsobí tvaru vašeho těla a zaručují zdravou polohu páteře.

2. Dlouhá životnost

Matrace New Dreams jsou navrženy tak, aby vydržely po dlouhou dobu. Díky pečlivé výrobě a použití odolných materiálů naše matrace dlouhodobě drží svůj tvar a funkčnost. Zákazníci si u nás často pochvalují, že jejich matrace po mnoha letech používání stále poskytují stejné pohodlí jako při prvním použití.

3. Podpora zdravého spánku

Spánek hraje klíčovou roli ve vašem každodenním životě, a proto byste neměli podceňovat význam kvalitní matrace. Naše matrace podporují správnou polohu těla a snižují riziko bolestí zad či krční páteře. Díky tomu se můžete probouzet svěží a plní energie.

Široká nabídka matrací

Pokud hledáte matrace v Plzni, jistě oceníte široký výběr, který vám naše společnost New Dreams nabízí. Naše nabídka zahrnuje matrace různého typu a tvrdosti, takže si každý zákazník najde tu pravou matraci, která bude odpovídat jeho potřebám.

 

Pružinové matrace

Pružinové matrace jsou klasikou mezi matracemi a i v naší nabídce mají své pevné místo. Tyto matrace poskytují vynikající ventilaci a jsou ideální pro lidi, kteří preferují tvrdší povrch pro spánek. Díky kvalitním pružinám poskytují vynikající oporu a jsou velmi odolné.

 

Pěnové matrace

Pěnové matrace se staly velmi oblíbenými díky své schopnosti přizpůsobit se tvaru těla. Vyrábíme je z vysoce kvalitních pěn, které jsou prodyšné a zajišťují pohodlí i pro lidi s citlivou pokožkou. Navíc tyto matrace vynikají svou dlouhou životností a schopností udržet si svůj tvar po mnoho let.

 

Latexové matrace

Latexové matrace jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají přírodní a ekologické materiály. Latex je hypoalergenní a přirozeně odolný vůči roztočům a bakteriím, což ocení zejména alergici. Díky své elasticitě se matrace z latexu dokonale přizpůsobí tvaru vašeho těla a poskytují optimální podporu páteři.

 

Výroba matrací na míru

Jednou z našich největších výhod je schopnost vyrábět matrace na míru. Pokud máte specifické požadavky na rozměry, tvrdost či materiály, můžeme vám vyrobit matraci přesně podle vašich představ. Tento individuální přístup ocení zejména zákazníci, kteří mají nestandardní rozměry postele nebo specifické požadavky na zdravotní matrace.

Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují rychle a efektivně vyhovět jakémukoli přání zákazníka. V Plzni a okolí jsme tak vyhledávaní nejen pro standardní matrace, ale také pro výrobu matrací na zakázku.

 

Návštěva našeho showroomu v Plzni

Pokud si chcete naše matrace prohlédnout a vyzkoušet osobně, neváhejte navštívit náš showroom v Plzni. Zde vám rádi poradíme s výběrem matrace, která bude odpovídat vašim požadavkům. Naši odborníci vám pomohou vybrat matraci podle vašich preferencí a zdravotního stavu.

Při návštěvě showroomu si také můžete prohlédnout širokou škálu našich produktů a osobně vyzkoušet různé typy matrací, abyste si mohli vybrat tu pravou.

 

Kvalitní matrace z Plzně od českého výrobce

Pokud hledáte matraci v Plzni, rozhodně se vyplatí zvážit nákup od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Jsme společnost New Dreams a vyrábíme kvalitní matrace již od roku 2005 a díky svým zkušenostem a zaměření na kvalitu si získala důvěru mnoha zákazníků.

Naše matrace jsou vyráběny z pečlivě vybraných materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a pohodlný spánek. Navíc nabízíme širokou škálu matrací různých typů a tvrdostí, takže si u nás každý zákazník najde tu pravou.

Pro více informací o naší nabídce a výrobcích navštivte náš web New Dreams - výroba matrací.