Pěnová matrace

Pěnová matrace od českého výrobce s dlouholetou tradicí

Pěnové matrace jsou dnes jedním z nejoblíbenějších typů matrací na trhu. Ať už hledáte matraci do ložnice, dětského pokoje nebo pro hosty, pěnová matrace nabízí výborný komfort a podporu těla během spánku. Naše firma New Dreams je českým výrobcem matrací s dlouholetou tradicí. Při výrobě používáme pouze kvalitní materiály, které zajišťují dlouhou životnost a optimální pohodlí pro vaše tělo.

 

Proč si vybrat pěnovou matraci?

Pěnové matrace mají několik výhod, které ocení každý, kdo dbá na zdravý spánek. Při výběru správné matrace se můžete setkat s několika druhy pěny, od základní polyuretanové pěny až po paměťovou pěnu, která se tvaruje podle vašeho těla.

 

Výhody pěnových matrací

  1. Přizpůsobení tělu: Pěnové matrace jsou známé tím, že se skvěle přizpůsobují tvaru těla, což znamená, že poskytují oporu tam, kde je to potřeba.

  2. Tichost: Pěnové matrace nevržou, a proto jsou ideální pro ty, kdo se v noci často převracejí. Díky pěně se eliminují zvuky, které mohou při změně polohy vznikat.

  3. Dlouhá životnost: Kvalitní pěnové matrace mají dlouhou životnost, což znamená, že nebudete muset často investovat do nové matrace. Naše matrace z pěny jsou navrženy tak, aby odolaly každodennímu používání po mnoho let.

 

New Dreams – český výrobce matrací

Jako hrdí výrobci matrací s dlouholetou tradicí klademe důraz na kvalitu a spokojenost našich zákazníků. V naší výrobě kombinujeme moderní technologie s tradičním řemeslem, díky čemuž vám můžeme nabídnout matrace, které nejen splňují, ale často i překračují očekávání.

Naše firma sídlí v Plzni, kde máme jak výrobní závod, tak i obchodní oddělení. Spolupracujeme s předními dodavateli materiálů, což nám umožňuje zaručit, že každá matrace, která opustí náš závod, je vyrobena s maximální pečlivostí a pozorností k detailům.

Více informací o naší nabídce pěnových matrací naleznete na našem webu https://www.newdreams.cz/penove-matrace-2/.

 

Jak vybíráme materiály?

Materiály pro naše matrace pečlivě vybíráme, abychom zajistili, že splňují všechny potřebné normy kvality a zdraví. Používáme jak standardní, tak paměťovou pěnu, což nám umožňuje nabídnout různé modely matrací pro různé potřeby zákazníků.

Paměťová pěna, kterou používáme, je hypoalergenní a odolná proti roztočům, což ocení zejména lidé s alergiemi. Díky svým vlastnostem také snižuje tlak na klouby a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti po celé ploše matrace.

 

Jak správně vybrat pěnovou matraci?

Při výběru pěnové matrace je důležité vzít v úvahu několik faktorů. Každý člověk má jiné potřeby a preferuje odlišnou tvrdost matrace. Při výběru té správné matrace doporučujeme zohlednit:

  1. Hmotnost: Lidé s vyšší hmotností by měli zvážit matrace s vyšší hustotou pěny, aby byla zajištěna dostatečná podpora a dlouhá životnost.

  2. Spánkové návyky: Pokud spíte převážně na zádech, doporučujeme tvrdší matraci. Pokud preferujete spánek na boku, měkčí matrace vám poskytne lepší podporu pro boky a ramena.

  3. Zdravotní potíže: Pro osoby s problémy s páteří nebo klouby doporučujeme matrace s paměťovou pěnou, která pomáhá rovnoměrně rozložit tlak a zmírnit bolest.

 

Tvrdost matrací

Jedním z nejdůležitějších kritérií při výběru matrace je její tvrdost. Pěnové matrace nabízíme ve třech základních kategoriích:

  1. Měkké pěnové matrace: Vhodné pro lidi, kteří preferují měkčí povrch a potřebují, aby matrace poskytovala pohodlnou oporu pro boky a ramena.

  2. Středně tvrdé pěnové matrace: Ideální pro většinu lidí. Tato kategorie nabízí optimální podporu a pohodlí, aniž by byla matrace příliš měkká nebo tvrdá.

  3. Tvrdé pěnové matrace: Určené pro ty, kteří potřebují maximální oporu, například pro osoby s vyšší hmotností nebo problémy s páteří.

 

Pěnové matrace New Dreams – kvalita, kterou poznáte

Naše pěnové matrace jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální komfort a podporu během spánku. Díky našim zkušenostem ve výrobě matrací jsme schopni nabídnout produkty, které jsou přizpůsobeny potřebám každého zákazníka. Nezáleží na tom, zda preferujete měkčí nebo tvrdší matraci, u nás najdete to pravé pro váš zdravý spánek.

Na našem webu https://www.newdreams.cz/penove-matrace-2/ najdete kompletní nabídku pěnových matrací, které vyrábíme. Přijďte si vybrat a vyzkoušet kvalitní český výrobek, který vám zaručí komfortní spánek na mnoho let.

 

Výběr správné velikosti matrace

Nabízíme širokou škálu velikostí matrací, ať už hledáte klasickou velikost 90x200 cm pro jednolůžko nebo 180x200 cm pro manželskou postel. Naše matrace si můžete nechat přizpůsobit i na míru, pokud máte specifické požadavky. Díky moderním technologiím výroby vám můžeme zaručit, že matrace přesně padne do vašeho lůžka.

 

Pokud hledáte matraci, která vám poskytne výbornou oporu a komfort, pěnové matrace z naší výroby New Dreams jsou tou správnou volbou. Jsme český výrobce s dlouholetou tradicí a naše matrace jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny požadavky na kvalitní spánek. Navštivte náš web https://www.newdreams.cz/penove-matrace-2/ a vyberte si matraci, která vám zajistí pohodlný a zdravý spánek.