Pružinová matrace

Pružinová matrace – komfort a kvalita od českého výrobce

Při výběru matrace je důležité věnovat pozornost nejen materiálům, ale také kvalitě zpracování a tradici výroby. Naše firma New Dreams se specializuje na výrobu matrací již po mnoho let, a jedním z nejoblíbenějších produktů v naší nabídce jsou pružinové matrace. Jako český výrobce s dlouholetou tradicí víme, co zákazníci od matrací očekávají – a to je především pohodlí, podpora těla a dlouhá životnost.

 

Proč zvolit pružinovou matraci?

Pružinové matrace jsou oblíbené pro svou schopnost poskytovat pevnou, ale zároveň pružnou podporu těla. Díky své konstrukci s pružinovým jádrem se matrace přizpůsobí vašemu tělu a zároveň zajišťuje dostatečné větrání, což je klíčové pro hygienické prostředí během spánku. Pružinová matrace je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí a zdravé podpory páteře.

 

Jak fungují pružinové matrace?

Základem každé pružinové matrace je pružinové jádro, které je tvořeno desítkami až stovkami pružin. Tyto pružiny jsou obvykle uloženy ve speciálních kapsičkách nebo jsou propojeny, což zajišťuje jejich individuální práci a přizpůsobení tlaku těla. Pružiny se při zatížení stlačují, čímž rovnoměrně rozkládají váhu a snižují tlakové body, které by mohly způsobovat nepohodlí nebo bolest.

V naší nabídce naleznete taštičkové pružinové matrace, které jsou oblíbené pro svou schopnost přesného rozložení váhy. Každá pružina je uložena v samostatné kapsičce, což zajišťuje, že se každá pružina pohybuje nezávisle. Tento systém umožňuje maximální pohodlí a oporu v různých částech těla.

 

Výhody pružinové matrace

Pružinové matrace mají mnoho výhod oproti jiným typům matrací. Patří mezi ně především:

  • Dlouhá životnost: Pružinové matrace jsou odolné a mohou sloužit po mnoho let, aniž by ztratily své vlastnosti.
  • Výborné větrání: Díky konstrukci s pružinami zajišťují pružinové matrace výbornou cirkulaci vzduchu, což pomáhá regulovat teplotu a udržovat matraci hygienickou.
  • Podpora těla: Pružinové matrace poskytují výbornou podporu páteři a tělu, což je klíčové pro zdravý a pohodlný spánek.
  • Vhodné pro všechny typy spáčů: Ať už spíte na zádech, boku nebo břiše, pružinová matrace se dokáže přizpůsobit vašim potřebám.

Proč si vybrat pružinové matrace od New Dreams?

Naše firma New Dreams vyrábí pružinové matrace s důrazem na kvalitu a tradici. Jako čeští výrobci s dlouholetými zkušenostmi ve výrobě matrací víme, jak důležité je dodržovat vysoké standardy. Naše matrace jsou vyráběny z pečlivě vybraných materiálů a všechny naše produkty jsou testovány, aby splňovaly nejpřísnější normy kvality.

 

Naše tradice a zkušenosti

Jako firma s dlouholetou tradicí víme, jak důležité je naslouchat potřebám našich zákazníků. Na základě zpětné vazby a zkušeností neustále inovujeme naše produkty, aby byly co nejpohodlnější a nejkvalitnější. Díky tomu si můžete být jisti, že pružinové matrace od New Dreams vám poskytnou nejen pohodlí, ale také dlouhou životnost. 

 

Záruka kvality

Všechny naše pružinové matrace jsou vyráběny s důrazem na detail a kvalitu. Každý kus je pečlivě kontrolován, aby splňoval naše vysoké standardy. Navíc poskytujeme na všechny naše matrace prodlouženou záruku, takže si můžete být jisti, že děláte správnou investici do svého zdraví a pohodlí. 

 

Výběr správné pružinové matrace

Když vybíráte pružinovou matraci, je důležité zvážit několik faktorů, které ovlivní váš spánek:

  • Tvrdost matrace: Každý má jiné preference, co se týče tvrdosti matrace. U pružinových matrací máte na výběr z různých stupňů tvrdosti, od měkkých až po velmi tvrdé varianty.
  • Výška matrace: Vyšší matrace poskytují větší komfort a lepší podporu, ale mohou být náročnější na údržbu a umístění na postel.
  • Materiály: Některé pružinové matrace jsou kombinovány s vrstvami paměťové pěny nebo latexu pro ještě větší pohodlí a ergonomii.

 

Jak pečovat o pružinovou matraci?

Aby vám pružinová matrace vydržela co nejdéle, je důležité dodržovat několik základních pravidel péče. Pravidelně otáčejte matraci, aby se pružiny rovnoměrně zatěžovaly a matrace si zachovala svůj tvar. Používejte kvalitní matracový chránič, který ochrání matraci před nečistotami a vlhkostí.

 

Pružinové matrace pro zdravý spánek

Kvalitní spánek je základem zdravého života. Pokud trpíte bolestmi zad, únavou nebo nepohodlím během spánku, může být problémem nevhodná matrace. Pružinová matrace od New Dreams vám poskytne potřebnou podporu, ať už trpíte bolestmi zad, nebo jen hledáte pohodlnější místo pro odpočinek.

Správná matrace má zásadní vliv na kvalitu vašeho spánku, a proto je důležité investovat do kvalitního výrobku. Naše pružinové matrace jsou navrženy tak, aby podporovaly přirozenou polohu těla, ať už spíte v jakékoliv pozici.

 

Kde zakoupit pružinovou matraci?

Pokud jste se rozhodli pro pružinovou matraci, navštivte naši stránku New Dreams – pružinové matrace. Zde naleznete kompletní nabídku našich matrací, včetně podrobných informací o jednotlivých modelech a možnostech jejich přizpůsobení.

Rádi vám také poradíme s výběrem té nejlepší matrace pro vaše potřeby. Jsme česká firma, která si zakládá na spokojenosti zákazníků, a proto se snažíme nabízet jen ty nejkvalitnější produkty. Navštivte nás online nebo přímo v naší prodejně v Plzni a vyberte si matraci, která vám zajistí pohodlný a zdravý spánek na mnoho let.


Závěrem lze říci, že pružinové matrace jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou a kvalitní podporu během spánku. Naše firma New Dreams nabízí širokou škálu pružinových matrací, které jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, komfort a dlouhou životnost. Pokud tedy uvažujete o nové matraci, určitě zvažte pružinovou variantu z naší nabídky – vaše tělo vám poděkuje!