Zdravotní matrace

Zdravotní matrace New Dreams

Matrace hrají klíčovou roli v našem každodenním životě. Kvalitní spánek je základem dobrého zdraví, psychické pohody a vysoké pracovní výkonnosti. V Plzni-Trnové 288 nebo na našem eshopu máte možnost získat špičkové matrace z naší české výroby New Dreams, kde se specializujeme na výrobu kvalitních a komfortních matrací. V tomto článku se zaměřujeme na to, proč byste měli zvolit matrace od naší společnosti a jaké výhody vám přinesou.

 

Kdo jsme?

Jsme New Dreams, česká společnost, která se zaměřuje na výrobu kvalitních matrací. Zaměřujeme se také na detail, na použití prvotřídních materiálů a technologických inovací. Každá matrace z naší výroby New Dreams je výsledkem pečlivé práce a letitých zkušeností v oblasti spánkové kultury.

 

Historie a zkušenosti

Máme za sebou mnoho let zkušeností, protože výrobě matrací se věnujeme od roku 2005.  Matrace navrhujeme tak, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality. Naše produkty jsou vyrobeny s ohledem na ergonomii a podporu zdravého spánku. Zákazníci u nás mohou očekávat matrace, které jsou pohodlné, odolné a přizpůsobené individuálním potřebám.

 

Proč zvolit Matrace od New Dreams?

Kvalita a komfort

Zdravotní matrace New Dreams jsou vyráběny z kvalitních materiálů a zajišťují dlouhou životnost a komfort při spánku. Používáme moderní výrobní technologie a materiály a díky tomu jsou matrace hypoalergenní, prodyšné a zajišťují optimální termoregulaci během noci. 

Ale nejen to. Zajímáme se o nejnovější postupy v ergonomice a oblasti spánku. Podle nově načerpaných informací vyvíjíme nové matracové kolekce a děláme osvětu mezi zákazníky.

 

Individuální přístup

V New Dreams nabízíme širokou škálu matrací, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým preferencím a potřebám. Ať už hledáte matraci pro pevnější podporu zad, nebo měkčí variantu pro maximální komfort, u nás si vybere každý. Naše společnost také nabízí možnost výroby matrací na míru, což je ideální pro ty, kteří mají specifické požadavky na rozměry nebo tvrdost matrace.

 

Druhy Matrací New Dreams

Pěnové matrace

Pěnové matrace jsou jednou z nejoblíbenějších variant, které v New Dreams nabízíme. Tyto matrace jsou vyrobeny z kvalitních pěn s vysokou hustotou, které zajišťují vynikající podporu těla a dlouhou životnost. Pěnové matrace se vyznačují také vynikající přizpůsobivostí tvaru těla, což je ideální pro ty, kteří hledají vysoký komfort.

Latexové matrace

Latexové matrace jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají přírodní materiály. Latex je známý svou odolností, pružností a hypoalergenními vlastnostmi. Matrace z latexu nabízejí vynikající podporu těla a jsou vhodné pro osoby s alergiemi nebo citlivou pokožkou.

Taštičkové matrace

Taštičkové matrace jsou další populární variantou, kterou v New Dreams nabízíme. Tyto matrace obsahují individuálně zabalené pružiny, které poskytují optimální podporu a zajišťují, že se matrace přizpůsobí tvaru vašeho těla. Díky tomu jsou taštičkové matrace ideální pro páry, protože minimalizují přenos pohybu mezi spáči.

Kombinované matrace

Kombinované matrace nabízejí to nejlepší z různých materiálů. V New Dreams vyrábíme matrace, které kombinují vlastnosti pěny, latexu a taštiček, což zajišťuje maximální komfort a podporu. Tyto matrace jsou ideální pro ty, kteří hledají vyváženou podporu těla a zároveň pohodlí.

 

Jak vybrat správnou matrace?

Tvrdost matrace

Jedním z klíčových faktorů při výběru matrace je její tvrdost. Každý má jiné preference a potřeby, a proto je důležité zvolit matraci, která vám poskytne optimální podporu. V New Dreams nabízíme matrace s různou úrovní tvrdosti, od měkkých po tvrdé, což umožňuje najít tu správnou variantu pro každého.

Velikost matrace

Velikost matrace je dalším důležitým aspektem. Nabízíme standardní rozměry matrací, ale také možnost výroby na míru. To je ideální pro ty, kteří potřebují matraci speciálních rozměrů nebo hledají matraci pro netradiční postele.

Speciální požadavky

Máte-li specifické zdravotní potřeby, například problémy s páteří nebo klouby, v New Dreams vám můžeme nabídnout ortopedické matrace, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální podporu a ulevovaly od bolesti. Díky individuálnímu přístupu a možnosti konzultace s našimi odborníky si můžete být jisti, že zvolíte matraci, která bude vyhovovat vašim potřebám.

 

 

Investice do kvalitního spánku se vyplatí

Spánek je jednou z nejdůležitějších činností v našem životě a kvalita matrace, na které spíme, hraje klíčovou roli v tom, jak se cítíme a jak jsme produktivní. Nákup matrace z naší výroby je investicí do vašeho zdraví a pohodlí. Díky širokému výběru kvalitních matrací a individuálnímu přístupu si můžete být jisti, že získáte produkt, který vám bude sloužit po mnoho let.

Neváhejte navštívit naši výrobu s obchodem New Dreams v Plzni - Trnové 288 nebo naše webové stránky, kde se dozvíte více o nabídce a můžete si vybrat tu pravou matraci pro vás. Kvalitní spánek je na dosah ruky, stačí jen udělat ten první krok.